WEDSTRIJD Zvk Sparta Wellen - F. C. Dyn. Zelem  6 - 1

DATUM 12-03-2007  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Sparta Wellen, 2 - 0 Sparta Wellen, 3 - 0 Sparta Wellen, 3 - 1 Ingmar Cosemans, 4 - 1 Sparta Wellen, 5 - 1 Sparta Wellen, 6 - 1 Sparta Wellen.

VERSLAG Onze laatste nederlaag dateerd al van 15 December toen werd het 4 - 6 tegen Sparta Wellen. Het was dan ook een beetje bang afwachten wat het dit keer zou worden tegen Sparta Wellen. Maar spijtig genoeg moet ik melden dat we onze Vierde nederlaag hebben opgelopen. Sparta Wellen is dit seizoen de enige club die in staat was ons 2 keer te verslaan en is dan ook ons zwart beest geworden dit seizoen. Maar al bij al geen ramp want als nieuwkomer in Derde is dit pas onze Vierde nederlaag in 20 wedstrijden en blijven we nog steeds op een mooie Tweede plaats staan. Wat de wedstrijd tegen Sparta Wellen betreft kan ik kort zijn door een kwetsure van onze top spits Tim konden we niet op volle kracht spelen vermits hij spijtig genoeg maar 5 minuten kon spelen, ook nog een tweetal andere spelers stonden ziek in de zaal waardoor we niet het spel van de voorbije weken konden brengen. Onze tegenstanders beschikten over 9 spelers en wachten ons slim op waardoor ze al reeds in de eerste 15 minuten 3 keer op de counter konden scoren. Maar wij bleven met veel inzet terug vechten en maakten dan ook de verdiende 3 - 1 daarna gingen we door en kregen we vele kansen om te scoren. Maar heelaas lukte het deze week niet waardoor we de rust in moesten gaan met een 3 - 1 achterstand. In de Tweede helft het zelfde beeld een aanvallend Dynamic op zoek naar een doelpunt. Maar weer een scherpe counter van Sparta Wellen maakte er 4 - 1 van en de wedstrijd was al min of meer gespeeld in de laatste 10 minuten een gok gewaagd door onze doelman mee te laten voetballen. Maar ook dit hielp niet meer en het werd nog 6 - 1 al bij al een verdiende overwinning van een slim en stevig spelend Sparta Wellen. Maar de 6 - 1 eindstand was wat overdreven vermits we toch heelwat doelkansen hebben gekregen. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim.